Vážení návštěvníci našich stránek

13.05.2014 13:05

V poslední době  se tato rubrika webových stránek našeho sdružení stala rejdištěm různých osob, které, skryty za anonymní identitou, zaplavovaly stránky sobě vlastními nechutnostmi, vulgaritami a urážkami našeho sdružení a jeho členů. Víme o koho se jedná, známe je. Jde o úzkou skupinu osob, označujících se za "rodové chataře." Jsou to ti, kdo se své nenávisti a negativismu nejsou schopni a ani ochotni zbavit. Protože kdyby to udělali, ztratili by smysl života. My však nemáme zapotřebí poskytovat jim pro seberealizaci tohoto druhu prostor. 

Proto jsme se rozhodli poněkud změnit podobu této rubriky. Rádi si i nadále Vaše názory a postřehy  přečteme a rádi s nimi také seznámíme další návštěvníky našich stránek. Abychom však zabránili psát nechutnosti těm, kdo se kryjí za jakési anonymní názvy a přezdívky, používáme ode dneška poněkud pozměněný formulář (viz níže). Na něj je potřeba uvést celé jméno, příjmení a adresu přispěvatele, včetně jeho mailové adresy. Jsou to povinné údaje, bez nichž nelze formulář odeslat. 

To proto, abychom si případně mohli ověřit, zda se jedná o skutečného fyzicky existujícího člověka, majícího zájem s námi věcně diskutovat. S takovými z Vás pak rádi diskutovat budeme. O všem, co Vás i nás zajímá. Těšíme se na další Vaše názory, na něž Vám rádi odpovíme.

 

Děkujeme za pochopení.

Výbor občanského sdružení Zálužné